aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔούλεψε για την ΑΕΚ ή έκανε άνω-κάτω τον όμιλο η Αούστρια;

Δούλεψε για την ΑΕΚ ή έκανε άνω-κάτω τον όμιλο η Αούστρια;

Άργησε να σημειώσει την πρώτη νίκη της η Αούστρια στον 4ο όμιλο του Europa League, αλλά κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Η ομάδα της Αυστρίας συνέτριψε με 4-1 μέσα στην Κροατία τη Ριέκα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρόκοπ, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ (41’, 62’). Μάλιστα το δεύτερο ήταν απόλυτα καθοριστικό καθώς ήρθε μόλις ένα λεπτά μετά την προσωρινή ισοφάριση των γηπεδούχων (61’ Πάβιτσιτς). Όμως η αποβολή του Μίσιτς στο 71’ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι καθώς οι Κροάτες δεν μπόρεσαν παίζοντας με παίκτη λιγότερο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Αντίθετα, έγιναν… έρμαιο στις διαθέσεις των φιλοξενούμενων που δεν έχασαν την ευκαιρία να φτάσουν σε μια ευρεία σε έκταση νίκη. Αμέσως μετά την αποβολή ο Σερμπέστ σημείωσε το 3-1, για να έρθει στο 83’ ο Μονσέν και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Ριέκα δεν μπόρεσε να πιάσει την ΑΕΚ (πλέον είναι στο -3)την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, ενώ η ομάδα της Βιέννης με 4 μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης τουλάχιστον θεωρητικά.

Βαθμολογία 
Μίλαν 8
ΑΕΚ 5
Αούστρια 4
Ριέκα 3

Η επόμενη αγωνιστική
ΑΕΚ-Ριέκα
Μίλαν-Αούστρια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ