aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς αντίπαλο η Ντινάμο Κιέβου

Χωρίς αντίπαλο η Ντινάμο Κιέβου

Στην κλήρωση των «32» ήξεραν πως θα βρίσκονταν έτσι κι αλλιώς. Ο λόγος για Ντινάμο Κιέβου και Παρτίζαν που το μόνο που έπρεπε να… ξεκαθαρίσουν στο μεταξύ τους ματς ήταν η πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Ωστόσο οι Ουκρανοί δεν επέτρεψαν την παραμικρή αμφισβήτηση καθώς πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και τελικά έφτασαν στο 4-1 που τους έστειλε στην κορυφή.

Μόλις στο 6 ο Μόροζιουκ άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια ο Ζούνιορ Μοράες πήρε την υπόθεση… προσωπικά και με δύο δικά του γκολ καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι (28’, 31’).

Το μόνο που κατόρθωσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να μειώσουν σε 3-1 με πέναλτι του Μάρκο Γέφτοβιτς. Αυτό το γκολ όμως δεν είχε συνέχεια αφού με τον ίδιο τρόπο (από την άσπρη βούλα) ο Ζούνιορ Μοράες διαμόρφωσε το τελικό 4-1, ολοκληρώνοντας έτσι την εντυπωσιακή εμφάνισή του.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιανγκ Μπόις με γκολ στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων νίκησε 2-1 την Σκερντέμπεου και κατετάγη στην 3η θέση, η οποία όμως δεν έχει κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα.

Τα αποτελέσματα

Ντινάμο Κιέβου-Παρτίζαν 4-1 (6’ Μόροζιουκ, 28’, 31’, 78’ πεν, Ζούνιορ Μοράες – 45’+3’ Γέφτοβιτς)

Γιανγκ Μπόις-Σκερντέμπεου 2-1 (55’ Ορό, 90’+5 Ασαρέ – 51’ Γκαβάζα)

Η βαθμολογία

Ντινάμο Κιέβου 13

Παρτίζαν 8

Γιανγκ Μπόις 6

Σκερντέμπεου 5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ