aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΆντερλεχτ: Η βροχή άλλαξε τη ζωή του Πάρντο!

Άντερλεχτ: Η βροχή άλλαξε τη ζωή του Πάρντο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μία ιδιαίτερη σχέση έχει με την Άντερλεχτ ο Ούρκο Πάρντο. Η βέλγικη ομάδα ήταν ο πρώτος σύλλογος που άρχισε την καριέρα του ο πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ. Πριν μετακομίσει στη «Μάσια» αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων των μωβ και στην προσωπική του ιστοσελίδα, urkopardo-official.com, διηγείται μία τρομερή ιστορία για το πώς από επιθετικός… κατέληξε τερματοφύλακας. Που ήταν τελικά και το παιδικό του όνειρο. Απολαύστε την.

Αναλυτικά: «Όταν με ρωτάνε για το πιο ήταν το σημαντικό παιχνίδι στη ζωή μου πάντα τους λέω την ίδια ιστορία. Ήμουν 6 ή 7 χρόνων και τότε αγωνιζόμουν ως επιθετικός στην ομάδα Νέων (Β) της Άντερλεχτ. Η ομάδα μου δεν ήταν η καλύτερη στην κατηγορία της, αλλά σκόραρα αρκετά.

Μία ημέρα είχαμε παιχνίδι απέναντι στην ομάδα Νέων (Α) της Άντερλεχτ, στην οποία αγωνίζονταν οι σούπερ σταρ της κατηγορίας μας. Θυμάμαι ότι έβρεχε πάρα πολύ, ο τερματοφύλακας μας τραυματίστηκε και πήρα εγώ τα γάντια. Πρέπει να έκανα περίπου 50 αποκρούσεις! Έτσι, ο προπονητής της άλλης ομάδας με πήρε αμέσως στην ομάδα του.

Όχι σαν επιθετικός, όπου συνήθιζα να αγωνιζόμουν, αλλά σαν τερματοφύλακας που πάντα ήταν το όνειρο! Να γίνω τερματοφύλακας. Εκείνη τη σεζόν τα κερδίσαμε όλα, αλλά εγώ είχα ήδη πάρει την πιο σημαντική νίκη της καριέρας μου: Στη βροχή για το πιο σημαντικό ματς της ζωής μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ