aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανατροπή» και πρόκριση για ΤΣΣΚΑ (video)

«Ανατροπή» και πρόκριση για ΤΣΣΚΑ (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στο «Γκραν Σταντ» 3-2 τη Λιόν στον δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Europa League και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, «ανατρέποντας» το 0-1 στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα. Το ματς πέρασε από «σαράντα κύματα» όμως η ΤΣΣΚΑ έφτασε στο 1-3 και στην πρόκριση.

Οι «λιονέ» ξεκίνησαν καλύτερα, παρά το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ ήταν αυτή που ήθελε τη νίκη για να προκριθεί στα προημιτελικά. Στη συνέχεια, η ΤΣΣΚΑ άρχισε να πιέζει την εστία του Λόπες και να χάνει κάποιες ευκαιρίες στη γαλλική εστία, όμως η Λιόν ξαναπήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της. Έτσι, στο 38′ ο Τζαγκόεφ έδωσε στον Γκολοβιν και αυτός με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 58′ ο Φερί, με την μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή του άουτ, έβγαλε τη σέντρα και ο Κορνέ με απευθείας πλασέ έκανε το 1-1. Η ΤΣΣΚΑ απάντησε αμέσως και στο 60′ ο Ναμπάμπκιν έδωσε στον Μούσα και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2. Στο 65′, ουσιαστικά η ΤΣΣΚΑ «καθάρισε» την πρόκριση, όταν ο Κουτσάεφ έκανε τη σέντρα και ο Βέρνμπλουμ έκανε το 1-3.

Η Λιόν πίεσε και στο 71΄ μείωσε με τον Μαριάνο μετά την προσπάθεια του Τραορέ. Οι παίκτες του Μπρούνο Ζενεσιό «εγκαταστάθηκαν» στα καρέ του Ακινφέεφ και στις καθυστερήσεις ο Ντιακαμπί και ο Μαολιντά έχασαν σπάνιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να δώσουν την πρόκριση στους «λιονέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ