Τέσσερις κατηγορίες για Κροατία, τη Δευτέρα αποφασίζει η UEFA

Η UEFA θα ανακοινώσει τη Δευτέρα την ποινή της Κροατίας για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την Τσεχία. Τέσσερις κατηγορίες βαραίνουν την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.


Η UEFA απέστειλε το κατηγορητήριο στην Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά τα χθεσινά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Εθνικής Κροατίας στο παιχνίδι με την Τσεχία.

Η Κροατία αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για ρίψη καπνογόνων και αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου, για διαταραχή στις εξέδρες καθώς και για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της.

Το περιστατικό είχε οδηγήσει στην ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης με την Τσεχία από τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ ένα από τα καπνογόνα που εκτοξεύθηκαν φαίνεται να τραυμάτισε άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA θα συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα (20/6) για να αποφασίσει τι ποινές προβλέπονται για την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει αν η Κροατία κινδυνεύει με βαριές κυρώσεις, ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πριν από μερικές μέρες για επεισόδια εντός του γηπέδου, η UEFA είχε τιμωρήσει τη Ρωσία με αποκλεισμό με αναστολή από το Euro σε περίπτωση επανάληψης επεισοδίων καθώς και με πρόστιμο 150,000 ευρώ.

ΠΗΓΗsdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ