«Πολύ πιθανό να μας αποκλείσει η UEFA!»

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» όμως, ο αγώνας στιγματίστηκε από τη ρίψη κροτίδων στο 87ο λεπτό, από φίλους των Κροατών...

Απογοητευμένος από όσα έλαβαν χώρα στις κερκίδες στο ματς της Κροατίας με την Τσεχία (2-2) εμφανίστηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος μετά τον αγώνα δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό η UEFA θα αποκλείσει την εθνική του ομάδα από τη διοργάνωση!

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «Ζοφρουά Γκισάρ» όμως, ο αγώνας στιγματίστηκε από τη ρίψη κροτίδων στο 87ο λεπτό, από φίλους των Κροατών. Μετά τον Άντε Τσάτσιτς που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους συγκεκριμένους… οπαδούς, ο Ιβάν Ράκιτιτς εξέφρασε την άποψη πως η UEFA θα αποκλείσει την ομάδα του από τη διοργάνωση!

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τον αγώνα με την Ισπανία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, ο Ράκιτιτς δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως η UEFA θα τιμωρήσει την ομάδα μας έπειτα από αυτήν την ντροπή. Δεν έχει νόημα να μιλήσω για τον αγώνα με την Ισπανία, καθώς μπορεί η UEFA να μας αποκλείσει από τη διοργάνωση».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSdna.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ