aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟδηγίες χρήσης των social media για την Εθνική Αγγλίας

Οδηγίες χρήσης των social media για την Εθνική Αγγλίας

Χρήση αλλά όχι κατάχρηση (για λόγους ασφαλείας) των κοινωνικών δικτύων από τους Άγγλους παίκτες και τους συγγενείς τους είναι η κατεύθυνση της Ομοσπονδίας.

Selfies, βιντεάκια και posts από προπονήσεις δεν θα δούμε από την Εθνική Αγγλίας κατά την διάρκεια του Euro 2016, μετά την σαφή και αυστηρή οδηγία που έλαβαν οι διεθνείς από την ομοσπονδία και τους αρχηγούς του τμήματος ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται σε παίκτες και προπονητικό τιμ να «ανεβάσουν» φωτογραφίες από το Chantilly, την βάση στην οποία θα βρίσκονται καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης και έχει μεταμορφωθεί σε οχυρό υψίστης ασφαλείας, ενώ στους συγγενείς που θα ταξιδέψουν στη Γαλλία έχει απαγορευτεί να αναφέρουν λεπτομέρειες από τα μέρη που θα βρίσκονται.

Οι επικεφαλής της αγγλικής ομοσπονδίας ανησυχούν πως τυχόν διαρροές πληροφοριών από Twitter και Facebook μπορεί να υπονομεύσουν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από την ομάδα.

Ο Ρόι Χόντγκσον επέτρεψε την παρουσία των συζύγων των ποδοσφαιριστών, οι οποίες όμως θα μένουν είτε στο Παρίσι είτε σε ενοικιαζόμενες βίλες κοντά στην προπονητική βάση των «Λιονταριών» και θα βλέπουν τους διεθνείς μετά τους αγώνες και τις ημέρες των ρεπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ