aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λεβ: «Γιατί έκοψα τον Ρόις»

«Παγωμάρα» επικράτησε στα ΜΜΕ της Γερμανίας στο άκουσμα της αποστολής της εθνικής που θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το Euro 2016, καθώς η απουσία του Μάρκο Ρόις από την τελική 23άδα ήταν μια εξέλιξη που προβλημάτισε αρκετούς.

Ο υπεύθυνος για αυτή την απόφαση, Γιοακίμ Λεβ, εξήγησε τι μεσολάβησε και έφτασε σε αυτή την επιλογή, τονίζοντας ότι το ιατρικό τιμ δεν έδωσε το «OK» για να συμπεριλάβει τον άσο της Ντόρτμουντ.

«Το ιατρικό τιμ δεν μπορούσε να δώσει ξεκάθαρη πρόγνωση για την υγεία του Μάρκο. Ταλαιπωρείται από σημαντικά προβλήματα τραυματισμού και ήμουν πολύ σκεπτικός για το κατά πόσο θα μπορούσε να ανταπεξέλθει τις επόμενες εβδομάδες σε ένα τόσο απαιτητικό τουρνουά. Είναι μια πικρή απόφαση και είναι πικρό για τον Μάρκο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και ο Σάμι Κεντίρα συμπλήρωσε:

«Μετά βίας μπορεί να τρέξει αυτή τη στιγμή και πρέπει να βρίσκεσαι σε φουλ αγωνιστική κατάσταση αν πρόκειται να παίξεις στο Euro. Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ