Έδιωξε τον Ντε Χέα από την προπόνηση! (Τέλος και από το EURO;)

Τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, καθώς όπως γράφτηκε σε ΜΜΕ της χώρας, Νταβίντ ντε Χέα, Ίσκο και Ικέρ Μουναΐν εμπλέκονται σε σκάνδαλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης, βιασμών, παιδικής πορνογραφίας και εξώθησης στην πορνεία, το οποίο είχε αρχίσει το 2005.

«Τόσο το συγκεκριμένο κορίτσι, όσο και προστατευόμενη μάρτυρας με τον κωδικό TP3 κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τα αγόρια, καθώς αρνήθηκαν να έχουν επαφές μαζί τους. Το συμβάν έλαβε χώρα σε  σουίτα ξενοδοχείου πέντε αστέρων στη Μαδρίτη και δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο προαγωγός τους υποσχέθηκε ότι αν πήγαιναν με τους ποδοσφαιριστές και έκαναν ό,τι τους ζητούσαν θα έπαιρναν πολλά χρήματα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της «El Diario».

Ύστερα από όλο αυτό τον ντόρο, ο τεχνικός των «φούριας ρόχας», Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποφάσισε να διώξει από το προπονητικό της ομάδας στην Γαλλία, τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος, μάλιστα, προοριζόταν για βασικός κάτω από την εστία στο Euro.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Ισπανός πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ρόλο μεσάζοντα, απειλώντας την κοπέλα (σημειώνεται ότι τότε δεν ήταν ανήλικη) να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με τους δύο συμπαίκτες του, χρησιμοποιώντας μάλιστα απειλές για να την πείσει.

ΠΗΓΗ30meresmpala.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ