aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΕπίθεση Γουαρδιόλα στους γιατρούς της Μπάγερν

Επίθεση Γουαρδιόλα στους γιατρούς της Μπάγερν

Oπως αναφέρεται, μάλιστα, στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», ο Ισπανός τεχνικός πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους φυσιοθεραπευτές και χρειάστηκε να μπει στη μέση ο Φρανκ Ριμπερί για να τους χωρίσει.

Ο Γουαρδιόλα ήταν έξαλλος με τον αποκλεισμό της Μπάγερν και μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης στην «Allianz Arena» άρχισε να φωνάζει απευθυνόμενος στο ιατρικό επιτελείο των Βαυαρών.

«Είδατε ο Γοδίν πόσο γρήγορα επέστρεψε; Εσείς τι κάνετε με τους δικούς μας. Οι δικοί μας τραυματίες πάντα αργούν να γυρίσουν» ήταν τα λόγια του, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Ένας από τους φυσιοθεραπευτές δεν δίστασε να του απαντήσει λέγοντας: «Δεν μπορείς να το λες αυτό. Είναι άδικο. Έχεις στη διάθεσή σου όλους τους παίκτες εκτός από τον Μπαντστούμπερ και τον Ρόμπεν». Η απάντηση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή των Βαυαρών, ο οποίος στράφηκε απειλητικά προς το μέρος του και του επιτέθηκε για να επέμβει τελικά ο ψύχραιμος Ριμπερί.

Θυμίζεται ότι πέρυσι τον Απρίλιο είχε παραιτηθεί ο επί 35 χρόνια γιατρός της Μπάγερν, Χανς-Βίλελμ Βόλφαρτ, λόγω των έντονων διαφωνιών του με τον Γουαρδιόλα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ