aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα»... έριξε στο Champions League η Σεβίλλη! (video)

«Βόμβα»… έριξε στο Champions League η Σεβίλλη! (video)

Με δύο γκολ του Βισάμ Μπεν Γιεντέρ λίγα λεπτά αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, η Σεββίλη πήρε τεράστια πρόκριση μέσα στο Μάντσεστερ, νικώντας με 1-2 την Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό της «φάσης» των «16» του Champions League.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε το παιχνίδι καλύτερα από την Σεβίλλη, η οποία έδειχνε να βασίζεται περισσότερο στις αντεπιθέσεις. Παρά τις προσπάθειες όμως της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο, που δημιουργούσε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, το σκορ δεν άλλαξε. Η ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα από την άλλη, δεν κατάφερε να απειλήσει στην κόντρα, κι έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Έπαιξε όσο χρειαζόταν για να περάσει η Ρόμα! (video)

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επανάληψη της εικόνας του πρώτου 45λέπτου, με την Γιουνάιτεντ να έχει μεν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Κάτι που κατάφερε η Σεβίλλη στο 74′ με τον Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 72′! Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 για τους φιλοξενούμενος, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία στην άμυνα της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μάντσεστερ κατάφερε να μειώσει στο 84′ σε 1-2, όμως στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι παραπάνω, με την Σεβίλλη να παίρνει τελικά την πρόκριση στους «8» του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ