aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συλλαλητήριο για τον Σιμεόνε

“Πρέπει να σκεφτώ”, απάντησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, λίγο μετά τη λήξη του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ, σε ερώτηση δημοσιογράφου όσον αφορά στο μέλλον του. Μπορεί η απογοήτευση των οπαδών της Ατλέτικο για τη μη κατάκτηση του τροπαίου στο Μιλάνο να είναι ακόμη έκδηλη, ωστόσο το ενδεχόμενο και μόνο να φύγει κι ο “αρχιτέκτονας” της ομάδας, προκαλεί από μόνο του φόβο.

Και οι οπαδοί των “κολτσονέρος” διοργάνωσαν συγκέντρωση έξω από το “Βιθέντε Καλντερόν”, για το απόγευμα της Τρίτης. Πέραν της υποστήριξης της ομάδας για τη σεζόν που πραγματοποίησε – έφθασε στον τελικό του Champions League και πάλεψε μέχρι τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα – το άιτημα έξω από το γήπεδο στην ισπανική πρωτεύουσα ήταν ένα. Να μείνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο.

Με συνθήματα οι οπαδοί της Ατλέτικο ζήτησαν την παραμονή του Αργεντινού προπονητή κι αναμορφωτή της ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη, στην τεχνική ηγεσία αυτής:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ