aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους επτά ουρανούς η Λίβερπουλ! (video)

Στους επτά ουρανούς η Λίβερπουλ! (video)

Ξεμπούκωσε για τα καλά η Λίβερπουλ! Απέναντι στην… άμοιρη Μάριμπορ, οι «κόκκινοι» έστησαν ένα ιστορικό πάρτι στη Σλοβενία, καθώς, επικρατώντας με το απίθανο 7-0, πανηγυρίζουν, πέρα από το πρώτο τους «τρίποντο» στον 5ο όμιλο του Champions League, τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους και μάλιστα… ήδη από το 0-5!

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ ήταν, πραγματικά, καταιγιστική, έχοντας σε τρελά κέφια Φιρμίνο και Σαλάχ (για άλλη μία φορά), που πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ μοίρασαν και από μία ασίστ, με την ομάδα του λιμανιού να «σκαρφαλώνει», πλέον, στην κορυφή με πέντε βαθμούς -όσους και η Σπαρτάκ Μόσχας, έπειτα από το απίστευτο 5-1 των Ρώσων επί της Σεβίλλης!

Μόλις στο 4′, ο Φιρμίνο άνοιξε το σκορ, έπειτα από γύρισμα του Σαλάχ, ενώ, εννέα λεπτά αργότερα, ο Κουτίνιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά το γύρισμα του Μίλνερ. Στο 19ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος «σέρβιρε» αυτήν τη φορά τον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να «γράφει» το 3-0 και πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο… ήρωας της Αιγύπτου σκόραρε για δεύτερη φορά, για το 0-4!

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και πέμπτο γκολ με τον Φιρμίνο στο 52ο λεπτό, για να έρθουν και τα κερασάκια στην τούρτα στο φινάλε, όταν, στο 87ο λεπτό, ο Τσάμπερλειν σκόραρε για το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Αλεξάντερ-Άρνολντ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, τελευταία φορά που αγγλική ομάδα νίκησε 7-0 εκτός έδρας σε ευρωπαϊκό ματς, ήταν η Άρσεναλ, το 1993, όταν είχε επικρατήσει με αυτό το σκορ της Σταντάρ στη Λιέγη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ