aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΣαλάχ: «Πρώτα με έκανε να κλαίω, μετά να γελάω»

Σαλάχ: «Πρώτα με έκανε να κλαίω, μετά να γελάω»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στην Marca για τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Σέρχιο Ράμος και το Μουντιάλ.

Ο Αιγύπτιος άσος της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε χιουμοριστικά στην δήλωση του μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Κίεβο με ένεση μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

«Το σχόλιό μου είναι ότι είναι πάντα καλό όταν κάποιος που σε έκανε να κλάψεις σε κάνει μετά να γελάς. Μήπως μπορεί να μου πει αν θα είμαι έτοιμος και για το Μουντιάλ; Έχει πλάκα. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά ποτέ δεν του είπα ότι είμαι καλά» σχολίασε ο Σαλάχ τις πρόσφατες δηλώσεις του Ράμος, ενώ για όσα συνέβησαν στο Κίεβο τόνισε:

Διαβάστε επίσης: «Χτυπάει» Σαλάχ η Μπαρτσελόνα!

«Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Όταν έπεσα στο έδαφος είχα ένα μίγμα από σωματικό πόνο και ανησυχία. Επίσης θυμό και θλίψη επειδή δεν μπορούσα να συνεχίσω σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγο αργότερα, σκέφτηκα και την πιθανότητα να μην παίξω στο Μουντιάλ και αυτό ήταν συγκλονιστικό».

Όσον αφορά την αποθεραπεία του, ο Σαλάχ δήλωσε: «Τώρα είμαι καλύτερα. Ελπίζω να παίξω στο πρώτο ματς με την Ουρουγουάη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα αισθάνομαι όσο πλησιάζει το ματς. Είναι η πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια που προκριθήκαμε. Δεν είναι λογικό γιατί κερδίσαμε το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών επτά φορές, αλλά δεν προκρινόμασταν σε Μουντιάλ. Όλοι λέγαμε ότι έπρεπε να το καταφέρουμε, το κάναμε και είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν όπως όταν η Ισπανία κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ