aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο: «Ζητάω να μη με γιουχάρουν στο Μπερναμπέου»

Ρονάλντο: «Ζητάω να μη με γιουχάρουν στο Μπερναμπέου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε και χθες (Τρίτη 18/4) το κεντρικό πρόσωπο στο «Santiago Bernabéu». Τόσο κατά τη διάρκεια του προημιτελικού για το Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν.

Αφ’ ενός γιατί πέτυχε τρία από τα τέσσερα γκολ των Μαδριλένων. Και αφ’ ετέρου γιατί έγινε ο πρώτος, στην ιστορία, ποδοσφαιριστής που συμπλήρωσε έφτασε τα 100 στη διοργάνωση. Στο επίκεντρο, όμως, βρέθηκε και και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όταν «έβγαλε» το παράπονο που τον «πνίγει».

«Απλά ζητάω να μην με γιουχάρουν ποτέ στο Bernabéu» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και ακόμα και αν δεν σκοράρω, προσπαθώ να δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα».

Για την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος, σχολίασε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη απόψε, δεν είναι εύκολο να βάλεις έξι γκολ στη Μπάγερν Μονάχου. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλά αλλιώς η Μπάγερν θα μας πλήγωνε, επειδή είναι μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έδειξαν ότι είναι σπουδαία ομάδα, όμως εμείς παίξαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο, όμως είμαστε συνηθισμένοι στο να υποφέρουμε και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα».

Όσο για το αν η Ρεάλ θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει: «Είμαστε ακόμα μακριά από την κατάκτηση του Champions League, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά εύχομαι ότι μπορούμε να το κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ