aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάρντο: «Θέλουμε νίκη για τον κόσμο»

Πάρντο: «Θέλουμε νίκη για τον κόσμο»

Ο Φελίπε Πάρντο μίλησε στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους αύριο (05/12) στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ένα άρτιο παιχνίδι για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση. Ενώ τόνισε πως είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εκείνους να πάρουν το τρίποντο της νίκης μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος των ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι αλήθεια πώς είμαι πολύ χαρούμενος που είχα σκοράρει δύο φορές σε εκείνο το παιχνίδι, γιατί ήταν δύο γκολ που βοήθησαν την ομάδα. Είχα την ευτυχία να βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή φυσικά και έχω την φιλοδοξία να παίξω, όμως, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα άριστο παιχνίδι, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι στην Γιουβέντους. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι είναι μία σπουδαία διοργάνωση το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να την ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είναι αλήθεια πώς όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν κάποιο ενδιαφέρον παρόλο που έχουμε ήδη αποκλειστεί. Δεν υπάρχει ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που να μην έχει ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και να τελειώσουμε με ωραίο τρόπο τη διοργάνωση. Δεν καταφέραμε από την αρχή να μαζέψουμε τους βαθμούς που έπρεπε. Είχαμε τη φιλοδοξία να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βρισκόμαστε όμως σε αυτή τη θέση και θέλουμε μπροστά στους φιλάθλους μας να πάρουμε το τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ