aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαναγιά μου μια Λίβερπουλ! (video)

Παναγιά μου μια Λίβερπουλ! (video)

Η Λίβερπουλ υπό προϋποθέσεις περνούσε ακόμα και με ήττα από την Σπαρτάκ Μόσχας στην επόμενη φάση του Τσαμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησαν κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους στον 5ο όμιλο και διέλυσαν με 7-0 τους Ρώσους. Μόλις στο 3ο λεπτό του ματς ο Τζίκια πέταξε κάτω σαν… τσουβάλι τον Σαλάχ, μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κουτίνιο ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε και έκανε το 1-0.

Η Ρεντς συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 15’ ο Κουτίνιο διπλασίασε τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του μετά από υπέροχο συνδιασμό των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνιο.  Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φιρμίνιο από πασέρ έγινε σκόρερ με ωραίο πλασέ από την περιοχή έκανε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια με την Λίβερπουλ να έχει το πόδι πατημένο στο γκάζι και την Σπαρτάκ Μόσχας να ψάχνεται.Στο 47’ ο Μανέ έκανε το 4-0 με γυριστό σουτ ύστερα από σέντρα του Μίλνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα για το χατ-τρικ του Κουτίνιο και το 5-0 των κόκκινων ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σελίκοφ. Για περίπου 25 λεπτά όλοι στο Άνφιλντ πίστεψαν ότι το 5-0 θα είναι το τελικό σκορ αλλά οι παίκτες του Κλοπ φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος. Στο 76’ ο Μανέ έκανε το 6-0 ύστερα από ασίστ του Κουτίνιο ενώ ο Σαλάχ που δεν είχε σκοράρει, το έκανε στο 86’ αφού πρώτα χόρεψε τους αμυντικούς της Σπαρτάκ μέσα στην περιοχή για το τελικό 7-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ