aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Τσαν επέστρεψε και ο Κλοπ χαμογελά

Ο Τσαν επέστρεψε και ο Κλοπ χαμογελά

Ένα ευχάριστο νέο για τον Γιούργκεν Κλοπ περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση της Λίβερπουλ που προετοιμάζεται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κίεβο, καθώς γυμνάστηκε κανονικά ο Εμρέ Τσαν, ο οποίος απουσίασε τους τελευταίους δύο μήνες λόγω τραυματισμού. Το γεγονός ότι ο Γερμανός διεθνής μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του κάνει τον προπονητή των «κόκκινων» να χαμογελά, ωστόσο ο 51 ετών τεχνικός κρατά χαμηλούς τόνους αναφορικά με την πιθανή συμμετοχή του 24χρονου άσου στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

«Αυτό εξαρτάται πάντα από την αντίδραση. Όμως, για να το θέσω έτσι, πριν από 10 ημέρες δεν πίστευα ότι είναι δυνατό να κάνει αυτό που έκανε σήμερα. Φαινόταν καλά. Ήταν πραγματικά θετική εξέλιξη, αλλά πρέπει να περιμένουμε», δήλωσε ο Κλοπ σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Είναι πραγματικά απεγνωσμένος να παίξει. Θα δούμε».

Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος έχασε, λόγω μυϊκού προβλήματος, την αναμέτρηση με την Μπράιτον για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Για άλλη μια φορά ο προπονητής της Λϊβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος που η αναμέτρησή του με τον Ζινεντίν Ζιντάν, δεν θα πάει πιο μακριά από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου. Είμαι χαρούμενος που δεν παίζουμε εναντίον του άλλου, εγώ εναντίον του. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να στείλω τους παίκτες μου στο γήπεδο. Είναι ένας από τους κορυφαίους πέντε παίκτες όλων των εποχών και τώρα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, μια εξαιρετικά έμπειρη ομάδα», δήλωσε ο Κλοπ στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας (www.liverpoolfc.com).

Η Ρεάλ έχει 12 κορυφαίους ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει κυριαρχήσει στη διοργάνωση από τότε που την ανέλαβε ο Ζιντάν, τον Ιανουάριο του 2016. Οι Μαδριλένοι προσπαθούν να γίνουν η πρώτη ομάδα από τότε που η Μπάγερν το 1976, κέρδισε το τρίτο στη σειρά Κύπελλο Πρωταθλητριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ