Μονακό – Γιουβέντους: Κάποια.. θέλει να γίνει η Λέστερ του Champions League

Η πρώτη ημιτελική αναμέτρηση του Champions League με την Γιουβέντους πλησιάζει και ο αμυντικός της Μονακό Καμίλ Γκίλικ, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, παραδέχθηκε ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να γίνει η Λέστερ της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Ναι μπορούμε να είμαστε η Λέστερ του Champions League,γιατί πάντα αυτή η ομάδα προσπαθεί, αγωνίζεται. Το κάνει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League. Υπάρχουν στιγμές κόπωσης, γιατί παίξαμε πολλά παιχνίδια, αλλά είμαστε μια χαρά. Και όταν κερδίζεις είναι καλύτερα», είπε ο Πολωνός αμυντικός.

«Η Γιουβέντους παίζει εξαιρετική άμυνα. Αν δεν είναι η ισχυρότερη στην Ευρώπη, είναι μία από τις ισχυρότερες. Οι αριθμοί λένε ότι Φαλκάο και Μπαπέ είναι καλύτεροι από Ιγκουαίν και Ντιμπάλα, αν και δεν μου αρέσει ποτέ να συγκρίνω παίκτες. Ο Μπαπέ είναι ένα καλό παιδί, πάντα ήρεμος, προσγειωμένος. Και αν στα 18 του έχει αυτούς τους αριθμούς αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι 5 παιχνίδια, δεν είναι είκοσι ή τριάντα. Για εμένα η Γιουβέντους είναι η καλύτερη από αυτές που παραμένουν στο Champions League. Το φαβορί. Στην θεωρία, γιατί κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Είναι ισορροπημένη και σκληρή. Η δύναμή μας; Η επίθεση, είμαστε μία ομάδα που έχει σημειώσει 150 γκολ».

ΠΗΓΗsentragoal.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ