aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜαδριλένικος «εμφύλιος» στο Μιλάνο για την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ

Μαδριλένικος «εμφύλιος» στο Μιλάνο για την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Στο Μιλάνο απόψε το βράδυ (21:45) είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα καθώς το Σαν Σίρο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έναν τελικό που θα έχει έντονο ισπανικό χρώμα καθώς οι δύο ομάδες της Μαδρίτης, η Ρεάλ και η Ατλέτικο κοντράρονται για το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγο Σιμεόνε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν. Δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές του πρόσφατου παρελθόντος που βρίσκονται στο τιμόνι δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο «Τσόλο» θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2014, τότε που ο Σέρχιο Ράμος στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας είχε ισοφαρίσει για τη Ρεάλ στις καθυστερήσεις στέλνοντας τον τελικό στην παράταση. Η συνέχεια γνωστή με την Ατλέτικο να καταρρέει και τους «Μερένχες» να πανηγυρίζουν το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία τους. Από την άλλη μεριά ο Ζινεντίν Ζιντάν σκοπεύει να πανηγυρίσει και ως προπονητής της Ρεάλ το κύπελλο στην πρώτη του μεγάλη πρόκληση ως τεχνικός της «Βασίλισσας».

Ο «Ζιζού» ξέρει πως ο Σιμεόνε μπορεί να του βάλει δύσκολα απόψε στο Σαν Σίρο, κάτι που επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου. «Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Βλέπω τους παίκτες το ίδιο με τη Λισσαβώνα. Κάποιοι έχουν φύγει από το 2014, αλλά η φιλοσοφία αυτού του συλλόγου είναι η ίδια. Θέλουμε να το επαναλάβουμε», σχολίασε ο Ζιντάν. Τα καλά νέα για τον γάλλο τεχνικό έχουν να κάνουν με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεπέρασε 100% το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να ηγηθεί στο χορτάρι.

Παιχνίδι για γερά νεύρα βλέπει από τη μεριά του και ο Ντιέγο Σιμεόνε στην Ατλέτικο, ο οποίος βλέπει τους παίκτες του να πετάνε σπίθες για το τρόπαιο. «Το παιχνίδι θα έχει ένταση από το ξεκίνημα. Αν δουλεύεις σκληρά στο τέλος παίρνεις αυτό που θες. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε πολλά σε σχέση με το πλάνο μας. Το να παίζεις σε έναν τελικό είναι φανταστικό, το να κερδίσεις θα το κάνει ακόμα καλύτερο. Μου αρέσει η πίεση. Μόνο η νίκη θα με ικανοποιήσει», τόνισε ο «Τσόλο».

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Χουανφράν, Γκοδίν, Χιμένεθ, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Φερνάντεθ, Σαούλ, Γκριεζμάν, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ