aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΙνιέστα: «Θείο δώρο ο Μέσι κάνει την διαφορά!»

Ινιέστα: «Θείο δώρο ο Μέσι κάνει την διαφορά!»

Με δύο γκολ και μία ασίστ του κορυφαίου παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε, χθες, με 3-0 της Τσέλσι στη Βαρκελώνη και μετά το 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Champions League. Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για το διάσημο συμπαίκτη του και έκανε λόγο για Θείο δώρο!

«Πάντα μιλάμε για τον Λίο και είναι λογικό γιατί κάνει τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Είναι Θείο δώρο ότι τον έχουμε στην ομάδα και είναι το μεγάλο αστέρι μας», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας της Βαρκελώνης και στη συνέχεια δήλωσε για το ματς: «Δεν ήταν εύκολο. Ακόμη και στο 2-0 αν σκόραρε η Τσέλσι θα ήταν δύσκολα για μας μετά. Όμως η ομάδα αντέδρασε σωστά. Κάναμε ένα ακόμη βήμα για το Champions League. Είναι μεγάλο το κίνητρο, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο να τα καταφέρεις. Σε αυτό το στάδιο πρέπει να περιορίζεις στο ελάχιστο τα λάθη σου, γιατί ένα κακό παιχνίδι αρκεί για να σε πετάξει έξω».

Ο 34χρονος Ισπανός σταρ ρωτήθηκε, στη συνέχεια, για το μέλλον του και τόνισε: «Είναι μια απόφαση για την οποία θα ενημερώσω πρώτα την ομάδα και μετά εσάς. Αυτό είναι το πιο τίμιο. Θα έχω πάρει την απόφασή μου έως τις 30 Απριλίου. Υπάρχουν δύο επιλογές. Να μείνω ή να αποσυρθώ. Θα δούμε…».

Τη φετινή σεζόν ο Ινιέστα έχει παίξει σε 32 ματς της Μπαρσελόνα, έχει βάλει ένα γκολ και έχει δώσει τρεις ασίστ. Συνολικά με την ομάδα της Βαρκελώνης έχει καταγράψει 663 συμμετοχές, ενώ μετρά 56 γκολ και 141 ασίστ. Έχει κατακτήσει 4 Champions League, οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι Σούπερ Καπ Ισπανίας, πέντε Κύπελλα Ισπανίας. Με την εθνική Ισπανίας έχει κατακτήσει το Μουντιάλ του 2010, με δικό του μάλιστα γκολ στον τελικό, και τα Euro 2008 και 2012.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ