aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓλίτωσε την Τσέλσι ο Αζάρ στη ματσάρα με τη Ρόμα! (vid)

Γλίτωσε την Τσέλσι ο Αζάρ στη ματσάρα με τη Ρόμα! (vid)

Τσέλσι με ψυχή και… Αζάρ! Με τον Βέλγο να βρίσκει -και μάλιστα, δύο φορές- δίχτυα μετά από 952 μέρες στο Champions League, οι «μπλε» γλίτωσαν από ανεπανάληπτο «κάζο», με το τελικό 3-3 να «μαρτυρά» ΤΙ ματσάρα έγινε στο Λονδίνο! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε φουριόζα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τον Νταβίντ Λουίς να ανοίγει το σκορ μόλις στο 11′ με τρομερό σουτ, ενώ ο Αζάρ διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Αγγλίας στο 37′, με το παιχνίδι να δείχνει… τελειωμένο.

Αμ δε! Τρία λεπτά αργότερα, ο Κολάροφ μείωσε για την ιταλική ομάδα, για να ακολουθήσει ο… τυφώνας Τζέκο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βόσνιο επιθετικό να ισοφαρίζει στο 64′ και να φέρνει «τούμπα» το ματς στο 70′, ξεραίνοντας τους γηπεδούχους!

Είχε προηγηθεί, δε, ένα διάστημα… κραξίματος στα social media από οπαδούς των Λονδρέζων και δημοσιογράφους, για το γεγονός ότι η Τσέλσι έπαιζε σαν σε εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας κατοχή μπάλας γύρω στο 35%!

Τελικά, η γκρίνια σταμάτησε κάπως… ελέω Αζάρ! Στο 76′, ο 26χρονος «χτύπησε» ξανά, για το τελικό 3-3, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί το θρίλερ στον τρίτο όμιλο-φωτιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

* O Αζάρ, συγκεκριμένα, είχε να σκοράρει στο Champions League από τις 11 Μαρτίου του 2015, σε μια αναμέτρηση της Τσέλσι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Τσέλσι 7
2. Ρόμα 5
3. Ατλέτικο 2
4. Καραμπάγκ 1



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ