aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓκέλα για την Ατλέτικο (video)

Γκέλα για την Ατλέτικο (video)

Ο πρώτος βαθμός για ομάδα απ’ το Αζερμπαϊτζάν στο Champions League είναι γεγονός, καθώς Καραμπάχ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Μπακού. Μετά από 3 αγωνιστικές οι «ροχιμπλάνκος» έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ και έχουν 2 βαθμούς, έτσι Τσέλσι και Ρόμα είναι ξεκάθαρα πλέον τα φαβορί για πρόκριση στους «16».

Αρκετά κακό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, στο 25′ έγινε η πρώτη τελική προσπάθεια απ’ τον Γκαϊτάν και ήταν ένα πολύ άστοχο σουτ. Ο τερματοφύλακας της Καραμπάχ, Ίμπραχιμ Σέχιτς, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, καθώς η Ατλέτικο ανέβασε την απόδοση της, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά ο Βόσνιος όποτε χρειάστηκε έκανε σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 75′ ο Ντλόβου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο, με τους γηπεδούχους πάντως να ζητούν πέναλτι για ανατροπή απ’ τον Γκοντίν. Ακόμη και με 10 παίκτες η Καραμπάχ είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη στα τελευταία, με τον Πέντρο Ενρίκε (ανήκει στον ΠΑΟΚ) να κάνει καλή εμφάνιση, ενώ στο φινάλε είχε καλή ευκαιρία ο Ταρίκ Ελγιουνούσι (ανήκει στον Ολυμπιακό).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ