aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓιουβέντους: Χωρίς Κιελίνι κόντρα στον Ολυμπιακό

Γιουβέντους: Χωρίς Κιελίνι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Γιουβέντους στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions league, καθώς έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ιταλός αμυντικός ήταν τραυματίας αρκετό καιρό, όμως επέστρεψε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νάπολι.

Παρόλα αυτά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας στο ιταλικό πρωτάθλημα. Από την άλλη, κανονικά στην αποστολή για το ματς στο «Καραϊσκάκη» θα είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρολεύκους.

Αναλυτικά η αποστολή της Γιουβέντους: Μπουφόν, Πινσόλιο, Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Μπαρτσάλιμ Ρουγκάνι, Πιάνιτς, Κεντίρα, Μαρκίσιο, Ματουιντί, Ασαμόα, Στουράρο, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς, Μπερναντέσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ