aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦτιάχτηκε... ο Σιμεονέ με τα νεύρα του Γκαμεϊρό

Φτιάχτηκε… ο Σιμεονέ με τα νεύρα του Γκαμεϊρό

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος, μετά τη νίκη (2-4) της Ατλέτικο Μαδρίτης στην BayArena απέναντι στην Λεβερκούζεν. «Ηταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και για εμάς το αποτέλεσμα είναι καλό σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού. Στο πρώτο ημίχρονο φλερτάραμε με την τελειότητα.

Η Μπάγερν επέστρεψε στο παιχνίδι και έτσι έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσουμε αυτή την επιστροφή. Η αλλαγή του Γκαμειρό; Θα το έκανα ακόμα κι αν είχα να κάνω με τον Μαραντόνα ή Μέσι. Η πρόκριση δεν έχει κλείσει. Τώρα η προσοχή μας στρέφεται στο ματς της Κυριακής στην La Liga», είπε ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Η ερμηνεία του παιχνιδιού είναι αυτό που με κάνει πιο ευτυχισμένο . Η σθεναρότητα, όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, είναι πολύ σημαντικό. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ο τερματοφύλακας τους έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έτσι είμαστε ευχαριστημένοι», πρόσθεσε.

Ο «Τσόλο», από τον οποίο ζήτησε ο Αντουάν Γκριεζμάν να μην αντικαταστήσει τον Γκαμεϊρό, εξήγησε γιατί αναγκάστηκε να κάνει την αλλαγή: «Με κάνει χαρούμενο όταν οι παίκτες μου θυμώνουν όταν τους κάνω αλλαγή. Το σκορ ήταν στο 3-2, μας πίεζαν αρκετά και τα πράγματα ήταν επικίνδυνα για μας. Ο Γκαμεϊρό έκανε το καλύτερο του παιχνίδι απ’ την ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Ο Γκριεζμάν είχε δίκιο, αλλά χρειαζόμουν ‘φρέσκα’ πόδια».

Για το θέμα μίλησε και ο Γκαμεϊρό: «Ναι, ήμουν θυμωμένος, επειδή όταν αγωνίζεσαι καλά θέλεις να παίζεις σε ολόκληρο τον αγώνα. Είμαι λίγο θυμωμένος, αλλά το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ