aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εφτάρα» στη Σέλτικ η άπιαστη Παρί! (vid)

«Εφτάρα» στη Σέλτικ η άπιαστη Παρί! (vid)

Όσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνονται τα… πειστήρια που δείχνουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν φέτος μπορεί να πετύχει κάτι ανεπανάληπτο στο φετινό Champions League. Όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, η Σέλτικ έκανε το λάθος να προηγηθεί με τον Ντεμπελέ στο 2’ και το… πλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Με την τριπλέτα Νεϊμάρ-Καβάνι-Εμπαπέ να κάνει όργια στο γήπεδο, η γαλλική ομάδα χρειάστηκε λιγότερο από ένα ημίχρονο προκειμένου να φτάσει σε τέσσερα τέρματα και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της.

Την αρχή την έκανε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος χτύπησε δύο φορές (στο 9’ και στο 22’), ανατρέποντας το σκορ και αφαιρώντας το όποιο άγχος από τους συμπαίκτες του. Στο 28’ ήταν η σειρά του Καβάνι να πάρει τη σκυτάλη, με τον Ουρουγουανό να βρίσκει δίχτυα πετυχαίνοντας ένα ιστορικό γκολ. Ήταν το 13ο σε ισάριθμα ματς στο Champions League αλλά και το νούμερο 150 με τη φανέλα της Παρί, μόλις 6 λιγότερα από όσα πετύχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Εμπαπέ πρόσθεσε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρε, αλλά το μαρτύριο των Σκωτσέζων δεν είχε τελειωμό. Μετά από ένα σχετικά… χαλαρό ημίωρο στο δεύτερο ημίχρονο, το τελευταίο τέταρτο ήταν ξανά καταιγιστικό! Έχουμε και λέμε! Στο 75’ ο Βεράτι έκανε το 5-1, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καβάνι μείωσε στα πέντε τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Ζλάταν και στο 81’ ο Ντάνι Άλβες με ένα καταπληκτικό ξερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.



2ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν – Σέλτικ 7-1

Άντερλεχτ – Μπάγερν Μονάχου 1-2 

Η βαθμολογία 
1.Παρί Σεν Ζερμέν 15
2.Μπάγερν Μονάχου 12
3.Σέλτικ 3
4.Άντερλεχτ 0

Η επόμενη αγωνιστική

Σέλτικ-Άντερλεχτ

Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ