aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιέλυσε τη Σεβίλλη η Σπαρτάκ Μόσχας! (video)

Διέλυσε τη Σεβίλλη η Σπαρτάκ Μόσχας! (video)

Ως φαβορί πήγε στη Ρωσία για το ματς με τη Σπαρτάκ η Σεβίλλη, αλλά τελικά θα επιστρέψει στην Ανδαλουσία βαθιά… πληγωμένη. Οι Ρώσοι διέλυσαν την ομάδα του Μπερίσο με 5-1 και έδειξαν ότι όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, είναι έτοιμοι να τις διεκδικήσουν.

Μόλις στο 18′ ο Πρόμες άνοιξε το σκορ, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 30′ ο Κίαερ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μέσα στην περιοχή των Ρώσων έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου, που άφηνε τα πάντα ανοιχτά για το β’ ημίχρονο.

Στα πρώτα λεπτά, η Σεβίλλη έδειξε αποφασισμένη να φτάσει στην πλήρη ανατροπή, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπεν Γεντέρ, αλλά οι αμυντικοί των γηπεδούχων απέκρουσαν πάνω στη γραμμή. Μετά τη χαμένη ευκαιρία η Σεβίλλη μάλλον αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο, με τη Σπαρτάκ να στήνει πάρτι…

Στο 58′ ο Μελγκαρέχο ολοκλήρωσε με ωραίο πλασέ την ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων και στο 67′ ο Γκλουσάκοφ έκανε το 3-1 κλειδώνοντας τη νίκη. Ωστόσο, οι Ρώσοι είχαν όρεξη για θρίαμβο, αφού στο 74′ ο Λουίζ Αντριάνο και ο 90′ ο Πρόμες διαμόρφωσαν το τελικό 5-1, που θέτει πλέον διαφορετικά δεδομένα στην υπόθεση-πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ