aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάγερν σε χαλαρούς ρυθμούς! (vid)

Μπάγερν σε χαλαρούς ρυθμούς! (vid)

Η Μπάγερν νίκησε άνετα 3-0 τη Σέλτικ στο «Αλιάνζ Αρίνα» για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε τη δεύτερη νίκη της που την ανέβασε στη δεύτερη θέση του γκρουπ, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και άφησε τους πρωταθλητές Σκωτίας στη νίκη επί της Αντερλεχτ. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν 2-0 με τους Μίλερ και Κίμιχ στο πρώτο ημίχρονο και ο Χούμελς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Βαυαροί μπήκαν πιο δυνατά και, μετά από γκολ που σωστά τους ακυρώθηκε και κάποιες χαμένες ευκαιρίες, στο 17’ άνοιξαν το σκορ. Ο Λεβαντόφσκι δέχτηκε τη μακρινή μπαλιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, απέκρουσε ο Γκόρντον και ο Μίλερ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Σε χαλαρούς ρυθμούς, οι Βαυαροί σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 29’. Ο Κομάν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κίμιχ με κεφαλιά έκανε το 2-0. Οι Κίμιχ και ΜΙλερ έχασαν κάποιες ευκαιρίες και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Οι παίκτες του Γιουπ Χάινκες μπήκαν πιο δυνατά και στο 51’ έκαναν το 3-0. Τότε, ο Ρόμπεν εκτέλεσε κόρνερ και ο Χούμελς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκόρντον. Αυτό το γκολ «αφύπνισε» τους πρωταθλητές Σκωτίας, που έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τίρνι στο 53’ και άρχισαν να δημιουργούν καλές φάσεις στην εστία του Ουλράιχ. Σιγά σιγά, η Μπάγερν ισορρόπησε και οι αλλαγές των δύο τεχνικών έριξαν το ρυθμό, ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν σε Bundesliga και Scottish Premier αντίστοιχα.

Ο Ρόμπεν πρωταγωνιστούσε στις φάσεις που δημιουργούνταν στα τελευταία λεπτά, όμως ο Ρόγκιτς έχασε μια καλή ευκαιρία για τους πρωταθλητές Σκωτίας και με εκατέρωθεν φάσεις το ματς ολοκληρώθηκε στο 3-0.

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου: 
Παρί Σεν Ζερμέν 9β. (12-0)
Μπάγερν Μονάχου 6β. (6-3)
Σέλτικ 3β. (3-8)
Άντερλεχτ 0β. (0-10)

Η επόμενη (τέταρτη) αγωνιστική (31/10): 
Παρί Σεν Ζερμέν-Άντερλεχτ
Σέλτικ-Μπάγερν Μονάχου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ