aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤριάρα η Μπάγερν στη Σάλκε με σόου Χάμες (video)

Τριάρα η Μπάγερν στη Σάλκε με σόου Χάμες (video)

Η Μπάγερν πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την εμφατική επικράτηση της με 3-0 μέσα στην Veltins Arena, με τον Χάμες Ροντρίγκες να πραγματοποιεί την πρώτη του σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα των Βαυαρών. Κέρδισε στο 24’ το πέναλτι από το Νάλντο που έκανε χέρι, το οποίο αξιοποίησε λίγο αργότερα ο Λεβαντόφσκι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Τολισό με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-2 και να σημειώσει το παρθενικό του γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Στο 75’ έφτιαξε την φάση χαϊλάιτ στον αγώνα με μια εκπληκτική σκαφτή μπαλιά για τον Βιδάλ που με δεξί μονοκόμματο σουτ έκανε το 3-0 για την Μπάγερν. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αντσελότι πέρασε μπροστά από Ντόρτμουντ και Αννόβερο που έχουν όμως αγώνα λιγότερο.

H Στουτγάρδη λύγισε στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Γκλάντμπαχ με 2-0, με τον Ράφαελ να σκοράρει στο 55’ και στο 74’ με πέναλτι, με τα «πουλάρια» να φτάνουν τους οκτώ βαθμούς. Στους 10 πόντους πιάνοντας Αννόβερο και Ντόρτμουντ ανέβηκε η Άουγκσμπουγκ που επικράτησε 1-0 της Λειψίας με γκολ του Γκρέγκοριτς στο 4ο λεπτό. Τέλος ισόπαλη τελείωσε η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Βέρντερ Βρέμης, με τον Ντιβόκ Οριγκί να ανοίγει το σκορ για τους «Λύκους» στο 28’ για να ισοφαρίσει ο Μπάρτελς στο 56’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: 

Τρίτη (19/9) 
Γκλάντμπαχ-Στουτγκάρδη 2-0
(55′, 74′ πεν. Ράφαελ)

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 1-0
(4′ Γκρέγκοριτς)

Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου 0-3
(25′ πεν. Λεβαντόφσκι, 29′ Χάμες Ροντρίγκες, 75′ Βιδάλ)

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 1-1
(28′ Οριγκί-56′ Μπάρτελς)

Τετάρτη (20/9) 
Κολωνία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)
Αμβούργο-Μπορούσια Ντόρτμουντ (21:30)
Μάιντς-Χοφενχάιμ (21:30)
Φράιμπουργκ-Ανόβερο (21:30)
Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερ Λεβερκούζεν (21:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ