aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘρίαμβος για τη Λεβερκούζεν (video)

Θρίαμβος για τη Λεβερκούζεν (video)

Θρίαμβος του Παναγιώτη Ρέτσου στον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο! Ο 19χρονος έμεινε στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά αυτό, φυσικά, δεν τον απέτρεψε από το να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Αμβούργου με σκορ 3-0!

Αντίθετα, η βραδιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Κούλη, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει μόνος του τα… ασυμμάζευτα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, δίχως επιτυχία. Οι Βολάν και Λούκας Αλάριο «χτύπησαν» σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, στο 20′ και στο 23′ αντίστοιχα, με τον πρώτο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 83′ -έπειτα από νέα «τρικυμία» στην άμυνα του Αμβούργου.

Έτσι, συνεχίζοντας τον εντός έδρας… χαβά τους (αήττητοι, με δύο εμφατικές νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχουν μόνο ήττες εκτός), οι «ασπιρίνες» έφτασαν τους 7 βαθμούς, ξεκολλώντας ακόμη περισσότερο από την «ουρά». Όσο για την ομάδα του γερμανικού λιμανιού, έμεινε στους έξι, δύο πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ