Συνθήκες… κόλασης στα νέα αποδυτήρια της Ζανκτ Παουλί! (pics & vid)

Τα πρωτεία, μέχρι σήμερα κατείχε η Ντόρτμουντ με ένα εξωφρενικό κίτρινο σε όλους τους διαδρόμους, που ζαλίζει τους αντιπάλους, όμως, η ομάδα του Αμβούργου, πλέον πρέπει να θεωρείται πρωταθλήτρια σε αυτό τον τομέα...


Η διοίκηση της Ζανκτ Παουλί, παρουσίασε τα ανακαινισμένα αποδυτήρια του «Millerntor-Stadion» προκαλώντας τρόμο με την εικόνα τους και μόνο. Στους χώρους του διαδρόμου, ο οποίος μεταφέρει τους παίκτες από τα αποδυτήρια στο γήπεδο, κυριαρχούν το μαύρο και το κόκκινο χρώμα, ενώ η διακόσμηση παραπέμπει σε ταινίες θρίλερ.

Και αυτό διότι στη Γερμανία, οι διάδρομοι είναι «must». Είναι ο χώρος, ο οποίος πρέπει να σε βάλει σε διάθεση κατάλληλη για τον αγώνα, προκαλώντας τον παίκτη, να αφήσει πίσω του την ηρεμία των γηπέδων.

Στους τοίχους αναγράφονται οι φράσεις: «Μια αγάπη, Ζανκτ Πάουλι», «Μπορούμε» και «Καλώς ήρθατε στην κόλαση». Εικόνες που προκαλούν σοκ στους αντιπάλους της ομάδας του Έβαλντ Λίνεν βγαλμένες από το τρενάκι του τρόμου!

CYTAVISION - Live Sports

Τα πρωτεία, μέχρι σήμερα κατείχε η Ντόρτμουντ με ένα εξωφρενικό κίτρινο σε όλους τους διαδρόμους, που ζαλίζει τους αντιπάλους, όμως, η ομάδα του Αμβούργου, πλέον πρέπει να θεωρείται πρωταθλήτρια σε αυτό τον τομέα.