aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτοπ στο σερί της Μπάγερν από τη Χέρτα! (videos)

Στοπ στο σερί της Μπάγερν από τη Χέρτα! (videos)

Την πάτησε από την Μπάγερν μέσα στην «Allianz Arena» η Χέρτα. Οι Βερολινέζοι στάθηκαν όρθιοι κόντρα στο… θηρίο μέσα στο Μόναχο (0-0) και με αυτόν τον τρόπο έβαλαν τέλος στο σερί δέκα νικηφόρων αγώνων που είχε η ομάδα του Χάινκες στην Bundesliga. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με όλα τα… βαριά χαρτιά τους, πλην του Βιδάλ που μπήκε στο δεύτερο μέρος.

Όχι βέβαια πώς υπάρχει αμφιβολία για το ποια ομάδα θα την κατακτήσει (και) φέτος, αφού έχουν απόσταση… ασφαλείας οι Βαυαροί, που έφθασαν τους 60 βαθμούς. Η δεύτερη, Ντόρτμουντ, έχει 40 βαθμούς. Από την άλλη, η τρίτη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έμεινε στους 39, καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Στουτγκάρδης και περιμένει το αποτέλεσμα της Λεβερκούζεν κόντρα στη Σάλκε για να δει αν θα υποχωρήσει στον βαθμολογικό πίνακα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τόμι μόλις στο 13ο λεπτό.

Άλωσε το Ανόβερο η Γκλάντμπαχ. Με τον Κράμερ να «χτυπάει» στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Χέκινγκ επικράτησε 1-0 και προσπέρασε τη σημερινή της αντίπαλο, μένοντας σε επαφή με την πρώτη εξάδα. Έδαφος στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχασε η Χοφενχάιμ, που δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Φράιμπουργκ, φεύγοντας με το 1-1 και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ.




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ