aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣάλκε: Ενδιαφέρον για Λάζαρ Μάρκοβιτς

Σάλκε: Ενδιαφέρον για Λάζαρ Μάρκοβιτς

Ένας από τους πολλούς συλλόγους που ενδιαφέρονται για το Λάζαρ Μάρκοβιτς είναι και η Σάλκε, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τον νεαρό μέσο και την Λίβερπουλ.

Ο πρώην μέσος της Μπενφίκα, Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι σε συζητήσεις για πιθανή μεταγραφή του στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Σάλκε.

Ο 22χρονος διεθνής με τη φανέλα της Σερβίας ήρθε στην Λίβερπουλ του Ρότζερς το 2014 με ποσό που άγγιζε τα 20 εκ. λίρες, αλλά παρόλο το ταλέντο του δεν μπόρεσε να πάρει θέση βασικού και δόθηκε δανεικός στην Τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Η Σάλκε είναι ένας σύλλογος που ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτησή του και ιδιαίτερα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σανέ, η μεταγραφή του θα θεωρείται αναγκαία.

Η Λίβερπουλ είναι σύμφωνη να δώσει τον παίκτη αλλά μόνο  δανεικό και σε περίπτωση που αυτός αποδεχθεί την πρόταση της Σάλκε, τότε αυτό λογικά θα βρει σύμφωνο και τον Κλοπ που δεν τον υπολόγιζε για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ