aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΣ-έξι Μπάγερν μέσα στο Ντόρτμουντ! (video)

Σ-έξι Μπάγερν μέσα στο Ντόρτμουντ! (video)

Πάρτι για την Μπάγερν στο «Signal Iduna Park». Οι Βαυαροί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ντόρτμουντ πήραν τη νίκη με σκορ 3-1 και άνοιξαν στους έξι βαθμούς την διαφορά τους από τους Βεστφαλούς. Φοβερό πρώτο ημίχρονο. Ο τρελός ρυθμός ευνόησε την ομάδα του Χάινκες, που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με όμορφο πλασέ του Ρόμπεν στο 16ο λεπτό.

Η μπάλα ήταν πάνω-κάτω, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι. Στο 35’ η Ντόρτμουντ έχασε τον Παπασταθόπουλο που τραυματίστηκε και από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η κατάρρευση. Πριν καν επιστρέψει ο διεθνής στόπερ στο χορτάρι (μπήκε στο 41’ κι αντικαταστάθηκε στο επόμενο λεπτό) ο Λεβαντόφσκι «καθάρισε» το παιχνίδι κάνοντας το 2-0 στο 37’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ μπήκε πιο δυνατά, όμως Ούλραϊχ θύμιζε… Νόιερ. Στο 67’ ήρθε η χαριστική βολή όταν ο Αλάμπα είδε μια σέντρα-σουτ να παίρνει πορεία προς την εστία και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουρκί. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Μπος, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση πλέον, ήταν να μειώσουν με υπέροχο σουτ του Μπάρτρα στο 88’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ