aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Δώνης κέρδισε τον Ρέτσο (video)

Ο Δώνης κέρδισε τον Ρέτσο (video)

H αδιάφορη βαθμολογικά Στουτγκάρδη επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της στερεί τη συμμετοχή στο Champions League. Βασικός ο Παναγιώτης Ρέτσος, ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Τάσος Δώνης.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος και μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό όταν και κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Μπάουμγκαρντλ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR, ο Αλάριο ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο εξαιρετικός Ζίελερ απέκρουσε, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ η Μπάγερν Λεβερκούζεν πίεζε για να πετύχει ένα τέρμα η Στουτγκάρδη κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 67′ η Στουτγκάρδη έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, όταν μετά από ωραία αντεπίθεση και σέντρα ακριβείας του Ντένις Αόγκο ο έμπειρος μέσος Κρίστιαν Γκέντνερ σκόραρε με δύσκολη κεφαλιά.

Ο… μοιραίος Αλάριο (έχασε πέναλτι) είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 78ο λεπτό με δυνατό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ζίελερ. Αυτή ήταν η τελευταία καλή ευκαιρία της Λεβερκούζεν στο παιχνίδι, δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό και είδε το… όνειρο του Champions League να χάνεται με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ