aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια ανάσα από Γκορέτσκα η Μπάγερν

Μια ανάσα από Γκορέτσκα η Μπάγερν

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Λέον Γκορέτσκα είναι ένα βήμα πριν από τη μετακόμισή του στους Βαυαρούς. Το όνομά του διεθνή μέσου της Σάλκε έχει παίξει τις τελευταίες μέρες για τους πρωταθλητές Γερμανίας και σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η πιθανή μετακίνησή του στο Μόναχο, είναι βάσει του πλάνου που ακολουθεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παίρνοντας νεαρούς ποιοτικούς παίκτες. Το σχέδιο του συλλόγου αυτή τη στιγμή, είναι να στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές που είναι ήδη αναγνωρισμένης αξίας, αλλά ταυτόχρονα πολύ εξελίξιμοι.

Η Μπάγερν, έχει αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίκες, τον Τολισό, τον Κομάν, αλλά και τον Γκνάμπρι. Ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι ο Κολομβιανός που είναι δανεικός από τη Ρεάλ καθώς είναι 26 χρονών. Μένει να φανεί αν το έντονο ενδιαφέρον και τα γερμανικά δημοσιεύματα που μιλάνε για σίγουρο deal θα καταλήξουν και επίσημα σε «γάμο» και θα δούμε τον Γκορέτσκα στην Μπάγερν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ