aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Λύτρωση» στο τέλος για την Γκλάντμπαχ

«Λύτρωση» στο τέλος για την Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ «καρδιοχτύπησε» αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λεβερκούζεν με 2-1 με γκολ στο 85΄.

Μετά την επιβλητική τους πρόκριση στους ομίλους του Champions League επί της Γιάνγκ Μπόις με συνολικό σκορ 9-2, τα «πουλάρια» έκαναν ποδαρικό με το «δεξί» στην φετινή Μπουντεσλίγκα.

Μια νίκη η οποία οφείλεται εξολοκλήρου στον Στιντλ που έδωσε την στην ομάδα του την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Χαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γερμανό να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των «ασπιρίνων» και να πλασάρει εύστοχα τον Λένο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 79′ όταν έπειτα από σέντρα του Βεντέλ από τα αριστερά οι αμυντικοί της Γκλάντμπαχ δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπελαραμπί ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Πογιανπάλο που δεν δυσκολεύτηκε να «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Ο Στιντλ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έξι λεπτά αργότερα θα καταφέρει να πλασάρει εύστοχα ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά του Αζάρ, δίνοντας την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ