aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚλάιν Μάιν(τζ)

Κλάιν Μάιν(τζ)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης Πάμπλο ντε Μπλάσις που σκόραρε δις, η Μάιντζ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς επικρατώντας της Φράιμπουργκ (2-0), την προσπέρασε στη βαθμολογία και πλέον βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Αμπντού Ντιαλό στο 19ο λεπτό σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Στη συνέχεια ο χρόνος κύλησε χωρίς καμία ουσιαστική ευκαιρία όμως στην εκπνοή έγινε το εξής πρωτοφανές! Ο Μαρκ Όλιβερ Κέμπφ έκανε χέρι, αλλά ο ρέφερι δεν ήταν απόλυτα σίγουρος ότι υπήρξε παράβαση. Έστειλε έτσι τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Μετά από τη χρήση του VAR όμως, έδωσε εντολή να ξανά βγουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να εκτελεστεί το πέναλτι!

Ο γνωστός μας από το διετές του πέρασμα στον Αστέρα Τρίπολης (2012-2014) Παμπλο Ντε Μπλάσις δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και «έγραψε» το 1-0. Όταν οι ομάδες βγήκαν (οριστικά πια) από τα αποδυτήρια για το δεύτερο 45λεπτο, οι φίλοι της Μάιντς «πλημμύρισαν» το γήπεδο με χαρτοταινίες σαν ένδειξη διαμαρτυρίας που το παιχνίδι ορίστηκε Δευτέρα με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή καθυστέρηση.

Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Κλάιντινστ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντε Μπλάσις με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε εύκολα το 2-0! Στα εναπομείναντα λεπτά, Πέτερσεν (89′) και Γκούλντε (90′) δεν βρήκαν δίχτυα. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το οριστικό σφύριγμα του διαιτητή, η Μάιντζ αναρριχήθηκε στην 15η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς (σε ισοβαθμία με την αποψινή της αντίπαλο – Φράιμπουργκ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ