aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚέρασε «ασπιρίνες» η Σάλκε!

Κέρασε «ασπιρίνες» η Σάλκε!

Τον παλιό καλό της εαυτό έδειξε πως ξαναβρήκε η Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» ήταν εξαιρετικοί στην «BAY Arena» κι έκαναν πλάκα στην Λεβερκούζεν φτάνοντας στο 4-1.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά. Η ομάδα του Βάιντσιρλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με τον Μπουργκστάλερ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χέβεντες έκανε το 2-0 (10’) και στο 18’ ο Σεπφ «καθάρισε» το τρίποντο. Οι «ασπιρίνες» δεν βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν και στο 50’ και πάλι ο Μπουργκστάλερ πέτυχε και το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κίσλινγκ (69’), ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Έτσι, η Σάλκε έφτασε τους 41 βαθμούς έπιασε στην 8η θέση την Κολωνία και την Άιντραχτ και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες της για την Ευρώπη. Στον αντίποδα η Λεβερκούζεν συνεχίζει να κινδυνεύει αφού έμεινε στους 36 έχοντας μόλις τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την 16η θέση.

Αναλυτικά η 31η αγωνιστική:

Παρασκευή 28/4

Λεβερκούζεν-Σάλκε 1-4

Σάββατο 29/4 16:30
Ντόρτμουντ-Κολωνία
Μάιντς-Γκλάντμπαχ
Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου
Ντάρμσταντ-Φράιμπουργκ
Λειψία-Ίνγκολσταντ
Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 30/4
Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο 16:30
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 18:30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ