aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔύο στα δύο η Χέρτα

Δύο στα δύο η Χέρτα

Η Χέρτα Βερολίνου έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπάγερν που έκανε το «δύο στα δύο» στην Μπουντεσλίγκα, μετά το πέρασμα με 2-0 από την έδρα της Ίνγκολσταντ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας, ξεκίνησε με νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Ιμπίσεβιτς άνοιξε το σκορ και πλέον έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της φετινής Μπουντεσλίγκα πλην της νεοφώτιστης Λειψίας! Το τρίποντο εξασφαλίστηκε λίγο πριν το τέλος με γκολ του Σχίμπερ.

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πέτυχε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που τα χρειάστηκε εντός έφρας απέναντι στο Αμβούργο, αλλά είχε άσο στο μανίκι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 58′ με τον Γουντ, όμως ο Ρόγκερ Σμιντ έριξε στο 72′ στην μάχη τον Ποχγιάνπαλο, που καθάρισε το ματς για τις «ασπιρίνες» πετυχαίνοντας χατ – τρικ, με τα δύο τελευταία γκολ στις καθυστερήσεις!

Βόλφσμπουργκ και Κολονία παραμένουν αήττητες, αλλά αλληλοεξουδετερώθηκαν στο μεταξύ τους 0-0. Ο Μάριο Γκόμες επέστρεψε σε ματς Μπουντεσλίγκα μετά από 1211 μέρες με την φανέλα των «λύκων», αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει και στα γκολ.

Η Φράιμπουργκ έσπασε το ρόδι στη σεζόν με την πρώτη νίκη, αναγκάζοντας την Γκλάντμπαχ στην παρθενική της ήττα με 3-1 εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αζάρ, αλλά ο Φίλιπ με δύο γκολ γύρισε το ματς για την Φράιμπουργκ και ο Πέτερσεν στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για πρώτη φορά πανηγύρισε και η Ντάρμσταντ, παίρνοντας δραματική νίκη στο ντέρμπι του Έσσεν με 1-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ήρωας των γηπεδούχων ο Σάντρο Σίριγκου, ο οποίος σκόραρε με σέντρα – σουτ από το…σπίτι του, νικώντας τον ανήμπορο να αντιδράσει αντίπαλο τερματοφύλακα Χραντέτσκι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (2η Αγωνιστική):

Παρασκευή

Σάλκε – Μπάγερν 0-2
(81′ Λεβαντόφσκι, 90′ Κίμιχ)

Σάββατο

Λεβερκούζεν – Αμβούργο 3-1
(79′, 90′, 90+2′ Ποχγιάνπαλο, – 58′ Γουντ)

Ντάρμσταντ – Άιντραχτ Φρ. 1-0
(90′ Σίριγκου)

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-1
(54′, 85′ Φίλιπ, 88′ πεν. Πέτερσεν – 35′ Αζάρ)

Ίνγκολσταντ – Χέρτα Βερ. 0-2
(8′ Ιμπίσεβιτς, 86’Σχίμπερ)

Βόλφσμπουργκ – Κολονία 0-0

Λειψία  – Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή

Βέρντερ Βρ. – Άουγκσμπουργκ (16:30)
Μάιντς – Χοφενχάιμ (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ