aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔιέλυσε την Βέρντερ η Γκλάντμπαχ (video)

Διέλυσε την Βέρντερ η Γκλάντμπαχ (video)

Από τον λαιμό προσπάθησε να πιάσει την Βέρντερ η ομάδα του Αντρέ Σούμπερτ και πριν βγει το δεκάλεπτο ο Αζάρ είχε χάσει ήδη δύο μεγάλες φάσεις, όμως στη συνέχεια δεν θα έκανε το ίδιο. Ο Βέλγος άσος έφυγε στο 11′ στο ξέφωτο από πάσα του Τζόνσον και νίκησε τον Ντρόμπνι, όπως και στο 17′ όταν μετά την ασίστ του Βέστεργκααρντ διπλασίασε τα δικά του και τα γκολ της Γκλάντμπαχ (2-0). Τέσσερα λεπτά αργότερα το… πάρτι φούντωσε όταν ο Ντρόμπνι ανέτρεψε τον Αζάρ μέσα στην περιοχή και ο Ράφαελ έκανε από τη βούλα του πέναλτι το 3-0.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έβαλε και αυτός δεύτερο γκολ στο 41′ στέλοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντά για το 4-0 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Οπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν τόσο έντονος και η Βέρντερ πέτυχε το γκολ της τιμής στο 73′ με τρομερό βολέ του Γκνάμπρι μετά την ωραία ψηλοκρεμαστή πάσα του Γιόχανσον, ο οποίος στο 80′ είδε απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία.


All Goals & highlights – Monchengladbach 4-1… από mohtv

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ