aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧωρίς Ομπαμεγιάνγκ, δεν πας πουθενά... (video)

Χωρίς Ομπαμεγιάνγκ, δεν πας πουθενά… (video)

Τι να τις κάνεις τις τελικές, όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεκτό; Η Ντόρτμουντ είχε 18 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα, χάνοντας την ευκαιρία να «πιάσει» τη Λειψία στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα, μετά από 18 αγωνιστικές.

Η Μπορούσια είχε μια πολύ βασική απουσία και ήταν του πρώτου σκόρερ της. Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έμεινε εκτός αποστολής για τρίτη φορά φέτος, καθώς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκαμπονέζος επιθετικός αγνόησε την χθεσινή (13/1) ομιλία του Πίτερ Στέγκερ σχετικά με την τακτική προσέγγιση του αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «κοπεί».

Οι γηπεδούχοι, που είχαν βασικό και αρχηγό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο 42’, όταν ο Ίσακ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βεστφαλοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά, παρά την πίεση που άσκησαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Έτσι, μετά το 0-0, η Ντόρτμουντ έφτασαν τους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση, ενώ η Βόλφσμπουργκ, πήγε στους 20, φτάνοντας τις 11 ισοπαλίες σε 18 αγώνες.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ