aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάινκες: Έφτασε τις 500 νίκες

Χάινκες: Έφτασε τις 500 νίκες

Ένα τρομερό ρεκόρ πέτυχε ο Γιούπ Χάινκες φτάνοντας τις 500 νίκες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μετά την άνετη (3-0) επικράτηση των Βαυαρών κόντρα στην Άουγκσμπουργκ έγραψε τη δική του ιστορία. Ο 72χρονος τεχνικός ανέλαβε την αγαπημένη του Μπάγερν πριν λίγο καιρό και σε χρόνο-ρεκόρ έχει καταφέρει να την επαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Bundesliga και μάλιστα στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Σίγουρα, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον Χάινκες, ο οποίος κατάφερε σε 1.016 αγώνες να φτάσει τις 500 νίκες, ως προπονητής αλλά και ως παίκτης. Ο ίδιος δήλωσε για αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν σημαίνει τίποτα για μένα. Αυτό θα ήταν λάθος και ψέμα. Πρόκειται για έναν σημαντικό αριθμό, αλλά ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο ματς και στην αντίπαλο. Δεν πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσεις σε κάτι τέτοιο ή σε τόσες πολλές νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ