aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Bόμβα» με Νόιερ! Υποψία για ντόπινγκ!

«Bόμβα» με Νόιερ! Υποψία για ντόπινγκ!

Αιφνίδια «επίσκεψη» του Γερμανικού Οργανισμού Αντιντόπινγκ στον Μάνουελ Νόιερ το βράδυ της Τετάρτης! Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο, λόγω τραυματισμού, και τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στις προπονήσεις των Βαυαρών με βασικό στόχο να προλάβει να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης: Προπονήθηκε ο Νόϊερ, ελπίζει για Μουντιάλ

Ωστόσο, το μυστήριο σχετικά με την κατάσταση του Νόιερ, ο οποίος επί μήνες δεν έδινε… σημεία ζωής, έχει προκαλέσει μια περίεργη μουρμούρα στη Γερμανία, σε συνδυασμό με τις «θαυματουργές» μεθόδους που φέρεται να ακολούθησε για να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του και να προλάβει να επιστρέψει ώστε να παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ο Νόιερ πυροδοτεί… σενάρια για το Μουντιάλ

Είναι χαρακτηριστικό ότι η θεραπεία του Νόιερ στηρίχτηκε σε μεταγγίσεις αίματος, κάτι το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ντόπινγκ. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκε την επίσκεψη των αρμόδιων της Επιτροπής Αντιντόπινγκ, οι οποίοι θέλησαν να μιλήσουν μαζί του, αλλά και να πάρουν δείγμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ