aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπάγερν… at the buzzer (videos)

Μπάγερν… at the buzzer (videos)

Γκολ σαν… τρίποντο πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου στο φινάλε της αναμέτρησης με την Χέρτα.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έφυγε ατσαλάκωτη από το Βερολίνο χάρις σε τέρμα του Λεβαντόφσκι στο φινάλε, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1, περνώντας το… ριμπάουντ από το σουτ του Ρόμπεν μέσα από την περιοχή, ύστερα από στημένη φάση.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με κοντινή προβολή του Ιμπίσεβιτς στο 21ο λεπτό ύστερα από γέμισμα που έγινε από τα αριστερά. Έτσι, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι απέφυγε την ήττα, αλλά η Λειψία έχει τη δυνατότητα με νίκη επί της Γκλάνταμπαχ την Κυριακή να την πλησιάσει στους πέντε πόντους.

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η προτελευταία της βαθμολογίας, Ίνγκολσταντ, η οποία πέρασε με το υπέρ της 2-0 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης που υποχώρησε στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιξαν από το 34’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Άμπραχαμ, με το σκορ στο 0-1. Με δέκα αγωνίστηκε από το 81’ η Ίνγκολσταντ, εξαιτίας της κόκκινης του Λέκιε.

Χόφενχαϊμ – Ντάρμσταντ 2-0
(64′, 93′ πεν. Κράμαριτς)

Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 0-2
(16′ Γκνάμπρι, 23′ Ντιλέινι)

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ 3-0
(20′ αυτ. Μπρούμα, 48′ Πίστσεκ, 59′ Ντεμπελέ)

Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερν 1-1
(21′ Ιμπίσεβιτς-90′ + 6′ Λεβαντόφσκι)

Αμβούργο – Φράιμπουργκ (19:30)

Κυριακή 19/2
Γκλάντμπαχ – Λειψία (16:30)
Κολωνία – Σάλκε (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ