aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑντσελότι: «Ο Βιδάλ στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ; Με τίποτα!»

Αντσελότι: «Ο Βιδάλ στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ; Με τίποτα!»

Ο Βιδάλ δεν το κουνάει από το Μόναχο, όπως είπε και ο Κάρλο Αντσελότι. Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο προπονητής των Βαυαρών δήλωσε ότι ο παίκτης θα είναι 100% στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Παράλληλα τόνισε ότι το μέλλον του Ρενάτο Σάντσες είναι αβέβαιο. «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Βιδάλ. Είναι παίκτης μας και έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτόν. Προφανώς και ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, όμως είμαστε συνηθισμένοι στις φήμες. Θα μείνει με εμάς 100%», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι. 

Ο προπονητής των Βαυαρών μίλησε για το μέλλον του Ρενάτο Σάντσες λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή προπονείται με εμάς. Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση, υπάρχει πιθανότητα να πάρει μετεγγραφή όπως υπάρχει και η πιθανότητα να μένει με εμάς αυτή τη σεζόν». Η Μπάγερν δεν έχει ξεκινήσει καλά την προετοιμασία, καθώς υπέστη βαριά ήττα από τη Μίλαν με 4-0.

Την Τρίτη αντιμετωπίζει την Τσέλσι στη Σιγκαπούρη και ο Αντσελότι μίλησε για τις πιθανότητες που έχουν οι «μπλε» να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα είναι ανταγωνιστικοί, έχουν κάνει αρκετές μεταγραφές και θα είναι πιο καλοί από πέρσι. Δεν ξέρω αν μπορούν να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κόντε έχει αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας και τον τρόπο που αυτή αγωνίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ