aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνανέωσε έως το 2019 ο Σαχίν στη Ντόρτμουντ

Ανανέωσε έως το 2019 ο Σαχίν στη Ντόρτμουντ

Την επέκταση της συνεργασίας του με την Ντόρτμουντ υπέγραψε ο Νούρι Σαχίν. Ο Τούρκος διεθνής θα παραμείνει στο δυναμικό της Μπορούσια έως το καλοκαίρι του 2019, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους Βεστφαλούς.

Αποτελεί «γέννημα-θρέμα» του συλλόγου, καθώς έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία μόλις 16 ετών κι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ του πρωταθλήματος στα 17 του χρόνια. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μπορούσια το 2001 και 10 χρόνια μετά πανηγύρισε με την ομάδα του την κατάκτηση του τίτλου στη Bundesliga.

Τη σεζόν 2010/2011 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος, ωστόσο, αποχώρησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης απ΄ όπου επέστρεψε ενάμιση χρόνο αργότερα κι αφού πέρασε για ένα… φεγγάρι και από την Λίβερπουλ. «Όλοι γνωρίζουν τα αισθήματά μου για την Ντόρτμουντ, για τους οπαδούς, για το γήπεδο», τόνισε ο Σαχίν, το αγαπητό παιδί της εξέδρας που συνήθιζε σε πολύ μικρή ηλικία να μαζεύει τις μπάλες στα εντός έδρας ματς της Μπορούσια.

«Χτυπήθηκε» από τραυματισμούς σε μεγάλα χρονικά διαστήματα της καριέρα του, ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο στη νίκη επί της Γκλάντμπαχ με 3-2 υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο. Θα είναι απών από τον αυριανό μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Μπάγερν, ωστόσο, αναμένεται να παίξει σε κάποια από τα εναπομείναντα τέσσερα ματς έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ