aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντσελότι: «Ο Μπέιλ μιλούσε πίσω από την πλάτη μου»

Αντσελότι: «Ο Μπέιλ μιλούσε πίσω από την πλάτη μου»

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ  Μαδρίτης αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό στο βιβλίο του «Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches» σχετικά  για την κίνηση του Ουαλού σούπερ σταρ να μη μιλήσει απευθείας μαζί του και μάλιστα, να μην μπαίνει στην διαδικασία να το συζητήσει με τον προπονητή του όταν ο ίδιος το έμαθε.

«Μια μέρα του Μαρτίου, ο πρόεδρος ζήτησε να μου μιλήσει μετά από την προπόνηση και αυτό ήταν κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη γιατί δεν συνηθιζόταν. Μου είπε ότι από τον Ιανουάριο, ο ατζέντης του Μπέιλ του είχε μιλήσει και του είχε εκφράσει τα παράπονα του ποδοσφαιριστή για τη θέση στην οποία αγωνιζόταν. Ήθελε να παίζει πιο κεντρικά.

Όταν με ρώτησε ο πρόεδρος “τι θα κάνουμε;” του απάντησα “τίποτα”. Δεν μπορούσα ν’ αλλάξω ολόκληρο το σύστημα και το αγωνιστικό πλάνο για ένα άτομο… Θα μπορούσα να το κάνω το καλοκαίρι, να το δοκιμάσουμε στην προετοιμασία κι όχι καταμεσής της περιόδου. Όταν τον έπιασα και του είπα πως έμαθα ότι ο εκπρόσωπός του είχε μιλήσει με τον πρόεδρο, μου είπε απλά “ναι οκ κανένα πρόβλημα…”. Του εξήγησα τι σκεφτόμουν και γιατί δεν μπορούσα να το αλλάξω εκείνη τη στιγμή…» αυτά ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ