aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑνησυχία για τη συμμετοχή του Σουάρες στο Κόπα Αμέρικα

Ανησυχία για τη συμμετοχή του Σουάρες στο Κόπα Αμέρικα

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Λουίς Σουάρες ο χθεσινοβραδινός τελικός κυπέλλου απέναντι στην Σεβίλλη, που έληξε με νικήτρια την Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταλανική Sport, είναι εξαιρετικά πιθανό ο παίκτης να χάσει το επετειακό Κόπα Αμέρικα το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που θα αποτελέσει πλήγμα για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο επιθετικός σωριάστηκε στο έδαφος του Βιθέντε Καλντερόν, λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης και ξέσπασε σε κλάματα από τον πόνο κατα τη διάρκεια της αναγκαστικής του αλλαγής.

Ο Ουρουγουανός άσος έχει χτυπήσει στο μηριαίο δικέφαλο και σήμερα (23/5) θα γνωρίζουμε το μέγεθος του προβλήματος έπειτα από την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως απο την Ισπανία αναφέρουν, πως πολύ δύσκολα ο παίκτης θα τιμήσει τα χρώματα της εθνικής του ομάδας καθώς θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για να ανακάμψει.

Επιθυμία του ίδιου ωστόσο είναι να βρεθεί στο Κόπα Αμέρικα των Ηνωμένων Πολιτειών αναρρώνοντας κατα τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ