aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζλάταν: «Έχω ακόμα πολλά να δώσω»

Ο Σουηδός σταρ πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν στο νικηφόρο 4-2 επί της Μαρσέιγ, που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Ο… εκκεντρικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μάλιστα, έκλεισε το κεφάλαιο Παρί με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε στον τελικό οδήγησε την ομάδα του σε ακόμα μία κατάκτηση τροπαίου.

Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται 35 χρονών τον Οκτώβρη και ήδη οι φήμες για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Ο ίδιος είναι έτοιμος για ακόμα περισσότερες προκλήσεις, καθώς όπως τονίζει δεν είναι «τελειωμένος».

«Όταν ήρθα είχα υποσχεθεί να δώσω τα πάντα και αυτό έκανα. Αυτό το σύνολο είναι πολύ ξεχωριστό και αυτό που κάναμε τα τελευταία τρία χρόνια είναι απίστευτο. Είναι κάτι που θα λείψει στον σύλλογο. Είχα μία από τις καλύτερες σεζόν μου, σκόραρα 50 γκολ και ακόμα έχω να δώσω πράγματα», τόνισε ο Ζλάταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ